Home » Qualité et labels » Livraison

Leveringszekerheid

Hoeveel kost een levering?

 

Helemaal niets voor de eco-consument! Voor elke aankoop van meer dan 100 € ZBTW in België en 150 € ZBTW in Nederland leveren wij gratis uw bestelling. Dit past helemaal in de logica van ons ecologisch engagement. Inderdaad, als u uw aankopen goed plant en samenbundelt, dan zorgen wij samen voor minder wegen- en luchtverkeer en voor de reductie van de CO²-productie.

Uiteraard worden ook uw bestellingen van minder dan 100 € tijdig en degelijk geleverd : voor de verpakking en een levering in België wordt dan 10 € aangerekend.

Voor Nederland wordt in dat geval een bedrag van 25 € gefactureerd


Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

 

In België: binnen de 48 uren (op werkdagen) voor de levering van producten die op voorraad zijn.
In Europa*: binnen de 4 werkdagen voor de levering van producten die voorradig zijn.


Waar wordt mijn bestelling geleverd?

 

Tijdens uw aankoopproces op onze website, zullen wij u vragen ons het adres op te geven waar de bestelling dient te worden afgeleverd.


Zijn uw verpakkingen milieuvriendelijk?

 

Natuurlijk! We gebruiken bijna uitsluitend verpakkingen van gerecycleerd karton of hergebruiken kartonnen dozen. Ons opvulmateriaal is biologisch afbreekbaar, zoals bijvoorbeeld de Flo-Pak Bio, op basis van maïszetmeel, en dichtplakken doen we met plakband in gerecycleerd papier.

Wat gebeurt er als mijn pakket is beschadigd?

Het kan gebeuren dat uw pakket tijdens het transport wordt beschadigd. Wanneer u bij het in ontvangst nemen van uw bestelling, schade aan de verpakking vaststelt, maak de chauffeur hier dan attent op en vraag nadrukkelijk dat het mankement op de leverbon wordt vermeld. Dit is uw terugbetalingswaarborg.

Wat gebeurt er als mijn pakket onvolledig is of wanneer bepaalde artikelen beschadigd zijn?

Heel eenvoudig: verwittig ons binnen de 8 dagen zodat wij het nodige kunnen doen om de beschadigde artikelen te vervangen.

Opgelet : alle prijzen, die op onze website staan vermeld, zijn exclusief taksen en transport.

* Taksen en douanerechten: voor leveringen buiten de Europese Unie is de btw niet van toepassing. Ze kunnen echter wel onderhevig zijn aan een lokale belasting of douanetaksen die van toepassing zijn in het land van bestemming. Het te betalen bedrag, voor douanerechten, taksen, belastingen, ... voor het invoeren van goederen is afhankelijk van de reglementering die van toepassing is in het land in kwestie en dient te worden betaald door de bestemmeling, bij ontvangst van zijn pakket. Het is dus aan de klant om bij de lokale autoriteiten alle informatie in te winnen en de specifieke regels voor het invoeren van producten in dit land na te leven.