Home  » Duurzame cartridges  

Duurzame cartridges

BtoBgreen heeft beslist om herbewerkte (en niet-compatibele) laser en jet cartridges voor printers, faxmachines en copiers aan te bieden.

Verzameld in België, geeft een onderneming in de sociale economie hen een nieuw leven.

U helpen om geld uit te sparen door groen aan te kopen, u degelijke producten aanbieden, het steunen van de locale economie en helpen bij de ontwikkeling van Ecotop, een onderneming met sociale finaliteit.

 Wil u hierover meer weten? Bel ons op het nummer 0488/580.217.

Het budget dat bedrijven en administratieve diensten spenderen aan verbruiksartikelen voor printers, faxen en copiers mag niet onderschat worden. Het beperken en bovendien het milieu beschermen, dat zijn twee vliegen in een klap.

Herbewerkte originele cartridges gebruiken, met daarbij de waarborg voor een evenwaardige kwaliteit, dat is de oplossing die wij u bieden.  

Als aanvulling, om de kringloopcyclus verder te zetten, kunnen wij uw lege originele cartridges « OEM » inzamelen om ze opnieuw gebruiksklaar te maken.

Een degelijk regeneratieproces garandeert kwaliteit en ecologie.

Onze partner verwerkt namelijk uitsluitend originele laser cartridges (OEM) en vervangt systematisch alle verslijtbare onderdelen door nieuwe stukken: Smartek chiptechnologie, toners, trommels, schrapers, lipjes, magnetische rollen, PCR’s, onderdelen inktpatronen, viltkussens, schoonmaakmateriaal, verpakkingen, conversiekits.

De kwaliteit en de hoeveelheid van de opnieuw toegevoegde toner in het inktpatroon zijn precies dezelfde als die van een origineel inktpatroon.

 

De cartridges worden volledig gereinigd volgens een zeer specifiek procédé (stoom, hogedruk of centrifuge) om alle inktresten te verwijderen. Vervolgens worden ze machinaal gevuld via de afdrukkop, zonder enige wijziging van het originele omhulsel en met dezelfde hoeveelheid inkt als in het originele inktpatroon.

De garantie die Ecotop geeft, is een teken van hun formeel engagement tegenover de gebruiker dat dit volledige proces zeer nauwgezet zal worden gerespecteerdwww.ecotop.be/spip.php

 

Geen produkten in deze categorie